SAMSKAPA EN LEVANDE SKÄRGÅRD

 
 

OM PELAGO

archipelago-1838842-2.jpg

MILAD MOHAMMADI

SVERIGES BÄSTA TALARE. MÅNGA GÅNGER.

Föddes i Iran. Växte upp i Sverige. Med diskriminering, utanförskap och familjens sorg som drivkraft bestämde sig Milad Mohammadi för att förändra situationen, för sin familj och för andra. Fortsättningsvis, med sin passion för ledarskap, mångfald, integration och människans potential blev han nordens största och mest omtalade föreläsare i integration- och mångfaldsfrågor. Efter detta fullföljde han sin största dröm om att starta en framgångsrik grundskola - Järvaskolan - i ett av Sveriges mest utsatta områden - ett av Sveriges mest framgångsrika exempel och modeller för integration och mångfald. Idag föreläser Milad för kommuner, organisationer, myndigheter och företag i att se olikheter som våra största möjligheter.

HYLLNINGAR

"En fantastisk talare och retoriker med ett oerhört viktigt budskap."

—  BARACK OBAMA, F.D. PRESIDENT USA
 

KUNDER

swedbank_logo_black.png
stockholms_stad_logo_color.png
handelshogskolan_stockholm_logo_black.pn
regeringskansliet_logo_color.jpg

...ABB, Handelsbanken, Nordea, SBAB Bank, Skandiabanken, Malmö Stad, Göteborg Stad, Kungliga tekniska högskolan, Stockholms universitet, Chalmers universitet, Scania, Volvo, SSAB, Sandvik, Mannheimer Swartling Advokatbyrå, Skanska, NCC, Rikshem, Riksbyggen, Utrikesdepartementet...

+ 100-tals fler kunder över 1000-tals föreläsningar över hela norden.

 
 

FÖRELÄSNINGAR

milad_mohammadi.jpeg

LIKA BARN LEKA BÄST, MEN OLIKA BARN HITTAR PÅ DE BÄSTA LEKARNA

45–60 MIN

En kraftfull inspirationsföreläsning om Milads liv med mycket humor, känslor och kunskap om dagens Sverige ur ett integrationsperspektiv – med statistik, fakta och insikter om integrationsfrågan.

48922703_1990593831032607_36714161915507

INKLUDERANDE LEDARSKAP

45–60 MIN

En inspirerande och fyllig föreläsning om det inkluderande ledarskapet. Introduktion till ämnet, de viktigaste förhållningssätten samt en actionplan för hur vi kan inkludera mera.

milad_mohammadi_3.jpg

SKRÄDDARSYDD FÖR ER ORGANISATION

X MIN

Milad är expert på frågor om integration, mångfald och inkludering och skräddarsyr gärna innehållet till era önskemål och ert tillfälle. Oavsett om det handlar om en föreläsning, utbildning eller workshop.

 

KONTAKT

Vill du boka en föreläsning eller veta mer? Klicka på knappen och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss snarast.