FÖRELÄSNINGAR
OCH UTBILDNINGAR FÖR KRAFTFULLA FÖRÄNDRINGAR

 
 

FÖRELÄSNINGAR

Hur integration och mångfald är era största möjligheter.

UTBILDNINGAR

Lär dig tala för att skapa kraftfulla förändringar. 

OM MILAD

milad_mohammadi.jpeg

MILAD MOHAMMADI

SVERIGES BÄSTA TALARE. MÅNGA GÅNGER.

Föddes i Iran. Växte upp i Sverige. Med diskriminering, utanförskap och familjens sorg som drivkraft bestämde sig Milad Mohammadi för att förändra situationen, för sin familj och för andra. Fortsättningsvis, med sin passion för ledarskap, mångfald, integration och människans potential blev han nordens största och mest omtalade föreläsare i integration- och mångfaldsfrågor. Efter detta fullföljde han sin största dröm om att starta en framgångsrik grundskola - Järvaskolan - i ett av Sveriges mest utsatta områden - ett av Sveriges mest framgångsrika exempel och modeller för integration och mångfald. Idag föreläser Milad för kommuner, organisationer, myndigheter och företag i att se olikheter som våra största möjligheter.

LÄS MER
 

HYLLNINGAR

"En fantastisk talare och retoriker med ett oerhört viktigt budskap."

—  BARACK OBAMA, F.D. PRESIDENT USA

KUNDER

swedbank_logo_black.png
stockholms_stad_logo_color.png
handelshogskolan_stockholm_logo_black.pn
regeringskansliet_logo_color.jpg

...ABB, Handelsbanken, Nordea, SBAB Bank, Skandiabanken, Malmö Stad, Göteborg Stad, Kungliga tekniska högskolan, Stockholms universitet, Chalmers universitet, Scania, Volvo, SSAB, Sandvik, Mannheimer Swartling Advokatbyrå, Skanska, NCC, Rikshem, Riksbyggen, Utrikesdepartementet...

+ 100-tals fler kunder över 1000-tals föreläsningar över hela norden.

 
 

KONTAKT

Vill du boka en föreläsning eller veta mer om våra utbildningar? Klicka på knappen och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss snarast.